Van valami ötletetek, ha már nincs tovább?
'nem volt apám' ez egy elég komoly probléma, szerintem bele is szól a mostani helyzetbe.
39 évesen még mindig nem késő valami vad, új dologba kezdeni.
Az ember először saját magával kell jól legyen, stabilan álljon a lábán, akkor is, ha egy rozsdás pegasa van, vagy a legújabb bmwje. Másképp nem vonzó, sőt taszító, ha valaki kétségbeesetten tapad. Én is egyedül élek,de egy ilyentől kifutok a világból. No offense.
Ez a világon a legnehezebb dolog, egyedül teljesnek lenni. De ha az megvan, utána nem lesznek ilyen problémák, és vonzani is fogja az embereket.
Érdekes módon nőként sokkal férfiasabb vagyok, mint sok pasas.
Én nagyon sok férfit ismerek hasonló problémával,mind azt mondja nem kell senkinek!/különböző korosztály/Nem szabad elkeseredni,mert ha te úgy érzed nem kellesz senkinek,akkor tényleg nem fogsz,mert ezt "sugárzod".
Az is érdekelne hogy te mennyire vagy "válogatós"?Hogy el e tudnál fogadni pl:egy molett,vagy gyerekes,esetleg elvált nőt?Biztos vagyok benne hogy a korosztályodban,nem mindenkinek a pénz a fontos./sajnos a tizenéveseknek egyre inkább az/
Szerintem a hozzáállásodon kéne változtatni,mert ha azt látják hogy te sem szereted magad,más sem fog szeretni.Nekem sikerült magam elfogadni,és azóta mások is jobban elfogadnak.Kívánom a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!