Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megromlott a barátság, megvált...

Megromlott a barátság, megváltozott a legjobb barátnőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Évek óta ő a legjobb bartnőm, de az utóbbi másfél hónapba mintha nem ő lenne annyira megváltozott... Teljesen nemtörődöm lett, tiszta idegbeteg, beszélni se lehet vele meg semmi... Ugyanott dolgozunk (lépcsőház takarítás ami elég stresszes meló) és az egyik lépcsőháza közelébe lakok és az egyik lakó engem cseszett le, hogy hetek óta oda se dugta a képét szóval totál elhanyagolja a melót... Megcsináltam helyette ezt a munkáját, mert nem akarom, hogy bajba kerűljön... Én ha beszélni szeretnék vele vagy nem is beszél velem vagy leráz vagy tisztán lejön a stilusából, hogy nem kíváncsi rám... Pénteken kértem, hogy talizhatnánk erre simán felszívódott és nem keres egyáltalán... Hetegig flegma volt és ok nélkűl többször nekem esett kb 3 hete droghoz nyúlt és én erre besokaltam és közöltem vele, hogy vagy változtat vagy végleg vége a barátságunknak... Ekkor jobb lett a helyzet, de csak rövid időre... Most megint nem tudom mi van... Mit tehetnék hogy helyre jöjjön a barátság? :(

2014. jan. 12. 00:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem valami komolyabb baja van. Miért nem kerestek fel egy szakembert? :) Mondd el neki egyébként őszintén a véleményedet a viselkedéséről és ha úgy dönt, hogy nem kér a segítségedből, akkor hagyd.
2014. jan. 12. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek mit csinaljak, hogy ne veszitsem el a legjobb barátomat?

Kb 8 eve vagyunk nagyon jó barátok. Mind a kettonknek vannak mas haverjai is, kozosek is, de valahogy a mi baratsagunk nagyon eros lett. Most eppen mind a 2en csajok nelkul vagyunk. A Szilvesztert egy buliban toltottuk, ahol ott volt a Zoli nagy szerelme. Nem annyira...

Azt hiszem vége lett a barátságnak a legjobb barátommal, mit tegyek, hogy mégse legyen így? Nagyon fáj.

Szóval...Egy hónappal azután ismertem meg a fiút, hogy összejöttem a barátommal. Mivel a barátom sokat dolgozik, így ezzel a fiúval sokat lógtunk együtt, és nagyon jóban lettünk. Mozi, kajálda, kocsma, mindenhol voltunk együtt. Aztán amikor egyszer a barátommal is...

Volt legjobb barátnő. Mit tegyek, hogy ne fájjon?

Áprilisban ismerkedtünk meg a neten keresztül, aztán egy ingyenes díjcsomag miatt én ingyen hívtam őt, és nagyon sokáig, akár órákig is képesek voltunk eldumálgatni minden nap. Aztán jött a képbe egy lány, akivel ő régebben jóban volt, csak kihűlt a barátsága....

Lehet valaki úgy a legjobb barátnőm, hogy közben sok dologban nem egyezik a véleményünk? Ezek igazi barátságok szerintetek? (bővebben lent)

Úgy értem,hogy én felnőttesebb vagyok,az LB-m meg gyerekes,nem igazán ért meg,és nem tud mit mondani a problémáimra,nem tud segíteni. Meg nem úgy látja a dolgokat,ahogy én. De ettől még szeretjük egymást,és nagyon jól el tudunk beszélgetni,meg vele önmagam...

Szerintetek "rosszabb" lesz az élete valakinek attól, ha kevesebb barátja van?

Vannak olyan lányok,akik konkrétan az egész osztállyal jóban vannak,mindenki imádja őket,népszerűek,és annak ellenére,hogy szinte mindenki a barátjuk,mégis van 1-2 lány,akikkel kivételesen nagyon jóban vannak,és akkor ő az LB-jük. Nekem az osztályban csak egyetlenegy...

Az egyik legjobb barátnőm idegesítő lányokkal barátkozik. Mit tegyek? (bővebben lent)

Új suliba kerültem idén,és csak egyetlenegy lány van,akivel igazán nagyon jó barátnők vagyunk,ő az egyik LB-m. (meg még 2 volt évfolyamtársam) Rajtam kívül az osztályból 2 lánnyal barátkozik,az egyikükkel nincs semmi bajom,bár ő is fura egy kicsit,mert oylan,mintha nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!