Megromlott a barátság, megváltozott a legjobb barátnőm. Mit tegyek?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kb 8 eve vagyunk nagyon jó barátok. Mind a kettonknek vannak mas haverjai is, kozosek is, de valahogy a mi baratsagunk nagyon eros lett. Most eppen mind a 2en csajok nelkul vagyunk. A Szilvesztert egy buliban toltottuk, ahol ott volt a Zoli nagy szerelme. Nem annyira...
Szóval...Egy hónappal azután ismertem meg a fiút, hogy összejöttem a barátommal. Mivel a barátom sokat dolgozik, így ezzel a fiúval sokat lógtunk együtt, és nagyon jóban lettünk. Mozi, kajálda, kocsma, mindenhol voltunk együtt. Aztán amikor egyszer a barátommal is...
Áprilisban ismerkedtünk meg a neten keresztül, aztán egy ingyenes díjcsomag miatt én ingyen hívtam őt, és nagyon sokáig, akár órákig is képesek voltunk eldumálgatni minden nap. Aztán jött a képbe egy lány, akivel ő régebben jóban volt, csak kihűlt a barátsága....
Úgy értem,hogy én felnőttesebb vagyok,az LB-m meg gyerekes,nem igazán ért meg,és nem tud mit mondani a problémáimra,nem tud segíteni. Meg nem úgy látja a dolgokat,ahogy én. De ettől még szeretjük egymást,és nagyon jól el tudunk beszélgetni,meg vele önmagam...
Vannak olyan lányok,akik konkrétan az egész osztállyal jóban vannak,mindenki imádja őket,népszerűek,és annak ellenére,hogy szinte mindenki a barátjuk,mégis van 1-2 lány,akikkel kivételesen nagyon jóban vannak,és akkor ő az LB-jük. Nekem az osztályban csak egyetlenegy...
Új suliba kerültem idén,és csak egyetlenegy lány van,akivel igazán nagyon jó barátnők vagyunk,ő az egyik LB-m. (meg még 2 volt évfolyamtársam) Rajtam kívül az osztályból 2 lánnyal barátkozik,az egyikükkel nincs semmi bajom,bár ő is fura egy kicsit,mert oylan,mintha nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!