Miért nem tesz ki a gyerekeiről, férjéről képet?
Figyelt kérdés
Kolléganőm ikrei 4 évesek, a lz irodában a kutyájáról, macskájáról tett ki képet, plusz kis herceg mániás, van kint kis herceges kép, puzzle, de a férjéről, a gyerekeiről egy se. Se egy rajz, semmi. Szerintetek?2023. márc. 16. 08:15
11/54 anonim válasza:
Szerintem ha ő a saját dolgával foglalkozik és te is az ő dolgával foglalkozol, akkor a tiéddel ki fog?
12/54 anonim válasza:
Mert jólelkű teremtés, nem akarja, hogy irigyeljétek. Kutyát, macskát, puzzle-t bármelyiktek szerezhet, de boldog családotok nem biztos, hogy van. És nem akarja a szomorúságotokat mélyíteni. (Ez még nem volt.) :)
13/54 anonim válasza:
Nagyon is jól teszi. Majd hha akarja a férje kirak magáról képeket. A gyerekei ha nagyobbak lesznek, majd eldöntik, hogy kiraknak magukról képeket. Az ő döntésük lesz.
Engem inkább az zavar jobban, ha valaki naponta ezer képet rak ki magáról. Önmagát szelfizve. ( vásárolok, moziban vagyok, budin ülök etc) Ha nem teszi ki, akkor meg se történt vagy mi?
14/54 anonim válasza:
Mennyire unalmas, szánalmas lehet a kérdezőnek az élete ha ennyire a más dolgával foglalkozik...
15/54 anonim válasza:
Nem semmi. Engem szabályosan lecseszett az egyik kolléganőm, hogy a lányom hogyhogy nem tesz ki fényképeket a facéra az ikreiről. És hogy én neki ne mondjam, mert ilyen nincs. (Miután mondtam neki, hogy mindössze fent van a facén, de nem használja).
Eszem áll meg:(
16/54 anonim válasza:
#14 Már miért rakna ki a férje magáról egy képet a felesége irodájába? :D
17/54 anonim válasza:
17, hogy mégiscsak irigyeljék a kolléganőt. :)
18/54 anonim válasza:
Nekem semmi személyes nincs a munkahelyemen. Minek is lenne? Az ügyfeleknek, kollégáknak semmi köze a magánéletemhez.
19/54 anonim válasza:
A családomban és a baráti körömben senki nem plakátolja ki a magánéletét az internetre, nem teszünk ki fotókat sem magunkról, sem egymásról, mert tiszteletben tartjuk a privát szférát. Ez lenne a normális viselkedés még akkor is, ha jelenleg mi vagyunk kisebbségben.
20/54 anonim válasza:
09.17-es vagyok, természetesen a munkahelyekre sem teszünk ki privát képeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!