Miért nem tesz ki a gyerekeiről, férjéről képet?
Figyelt kérdés
Kolléganőm ikrei 4 évesek, a lz irodában a kutyájáról, macskájáról tett ki képet, plusz kis herceg mániás, van kint kis herceges kép, puzzle, de a férjéről, a gyerekeiről egy se. Se egy rajz, semmi. Szerintetek?2023. márc. 16. 08:15
31/54 Metionin válasza:
Szerintem meg rak ki, csak te nem látod, ami teljesen okés. Az ilyen képek max a családnak valók, semmi szükség rá, hogy kollégák vagy felületes ismerősök nézegessék a gyerekeit meg a férjét. Az is lehet, hogy a férj nem szereti, ha kép van kint róla, a gyerekeket meg teljesen érthető, ha nem pakolja fel valaki a netre nyilvánosra állítva.
32/54 anonim válasza:
Ő még az a normálisabb fajta ember aki nem a közösségi médiára pakolja a ki a dudáit meg a fél életét
becsüld meg, kevés van az ilyenből
33/54 Metionin válasza:
Ja, én is most olvasom, hogy a falra az irodában...hát oda meg pláne nem, mégis minek rakna ki személyes képeket? Ő látja a családját naponta, a kollégáknak meg mégis minek mutogatná?
34/54 anonim válasza:
#34 Nem biztos, hogy naponta látja. Egyik kollaboráns munkatársam két hetet itthon tölt, két hetet külföldön már másfél éve. Vagy lehet, hogy valakinek kamionos a férje. Szerintem tök oké, ha a saját íróasztalán egy minimális, zavart nem okozó mennyiségű személyes tárgy kint van. Az én íróasztalomon például két bögre és egy mini legó Millennium Falcon van, jobb kedvem van tőle.
35/54 anonim válasza:
Mivel tölti el néhány ember az idejét amúgy.
36/54 anonim válasza:
Vicc nélkül, több évnyi terápiával a hátam mögött mondom, néha annyira kívánom, hogy olyan ostoba legyek, hogy az agyamat elszórakoztassák ilyen buta kis dolgok.
37/54 anonim válasza:
Szerintem védi a családja és a saját privát szféráját. Nem mindenki a külvilágnak éli a magánéletét.
38/54 anonim válasza:
Apukám egy időben kitette az asztalára a tablóképem. Egy ügyfele meglátta, megkeresett facen, és rámmozdult. Rémesen kellemetlen helyzet volt.
Azóta nincs kint családi kép.
39/54 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseket látva örülök, hogy home office-ban dolgozom és nem kell ilyen minden lében kanál pletykás libákkal foglalkozni, mint a kérdező.
40/54 anonim válasza:
Jol teszi. Talan pont mert az ilyen kivancsi fura alakoktol vedi oket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!