Miért tűri el egy munkahely hogy valaki nyáron gyakran "beteg"? Szabadságot nehezen adják ki, hát a "leleményes" munkatárs az egész nyarat betegállományban tölti szinte.
Itt a nyár, mindenki menni akar szabira de mindenki egyszerre nem mehet. Indul az egyezkedés te ekkor én akkor.
És van valaki aki nem vesz ebben részt. Ő kivesz pár napot a nyár elején párat a nyár végén, nem sokat tényleg csak pár napot-és az összes többit betegállományban tölti. Immár évek óta.
Vajon ezt egy munkahely miért tűri el? Miért tűri azt hogy júniusban pár nap szabi augusztusban pár nap és közben meg két hónap táppénz?
Annyira ordít a csalás az egészről. Mindezt úgy hogy az illető munkatárs maga se titkolja. Meg is mondja: nyárra kiíratom magam. Egy szóval nem mondja hogy beteg lenne. Kiíratja magát.
Ilyet én is csináltam már 1-2 napra családi okból, na de nem júniustól augusztus végéig!!
És jön a ráadás kétszer is. Miután az egész nyarat otthon lógta kamu betegséggel, megmarad az összes szabija szinte és ősszel mikor már senkinek eszébe se juthat a szabi, elmegy 3 hétre. Mert ami jár az jár!
És a ráadás az igazi pofátlanság: van képe ezt mondani hogy „hát én a nyáron alig vagyok szabin”.
!!!! Alig!!!! Június elejétől aug 25-ig egy napot nincs benn, de alig van szabin! És ezt képes kimondnai!
Ezt miért tűri egy munkahely?
Miért érdekel ez engem? Mert mi a többi dolgozó nyári tervei törnek derékba emiatt a szemét miatt.
Mert ki pótolja a kiesett embert? Kinek a szabiját nem adják ki vagy törlik emiatt a szemét miatt?
A többiek! Én is.
Jól van na, háborogni akarsz, mert mást nem tudsz csinálni. A te kollégád lehetséges, hogy csal, lehet, hogy azért csal, mert protekciós, lehet, hogy azért csal, mert lusta dolgozni, lehet, hogy azért csal, mert elege van, hogy több ember munkáját végeztetik vele anyagi honorárium nélkül, és kifáradt, és valahogy muszáj kipihennie magát. Nem én dolgozom veletek egy helyen.
Az én kollégám nem csal, mert egy munkahelyi baleset igazoltan súlyosan károsította az egészségét, és ez hosszadalmas egészségügyi beavatkozásokkal jár.
Az orvos meg simán elkövet bárkiért tb csalást. "
Te most viccelsz velem? Én is kiírathatnám magam egész nyárra. De nem teszem és nem a tb-től való félelemtől nem hanem mert van egy érzésem engem kirúgnának.
TB csalás HAGYJUK MÁR!!!!!!
Lemegyek az orvsohoz egy boríték a zsebbe és kiír engem bármeddig.
HAGYJUK MÁR EZT A SZART! TB CSALÁS UYGAN MÁR!
Hol élsz te?
Még lehet boríték se kell.
Amikor kórházba mentem közölték legalább 4-6 hónap a várólista.
Majd 1 héttel később nyomtam a pénzt a doki zsebébe és láss csodát! pár nap múlva műtöttek!
lett hely!!
Orvosok HAGYJUK MÁR+!!!!!
Boríték a zsebbe és minden el van intézve.
De így van
továbbra se bírok napirendre térni
a főnök vajon kit gondol amikor látja (mert elvileg látja hiszen fb ismerősök) hogy a nagybeteg dolgozója aki egézs nyáron ottjon van állítólag komoly betegséggel kilószám tölti fel a nyaralós fotókat az fb-re?
Hogy van az hogy egy irodai dolgozó dolognzi azt nem tud mert "szegény" (rohadt mocsadék) olyan beteg de utazgatni búvárkodni hegyet mászni azt tud?
???
MILYEN FŐNÖK AZ AKI HAGYJA HOGY EGY EGÉSZ DOLGOZÓI KOLLEKTÍVA SZÍVJON EGY MOCSADÉK HAZUG DOLGOZÓ ÉS KAMUBETEGSÉGE MIATT?
MILYEN FŐNÖK EZ? EGY HASONLÓ MOCSADÉK SZAR????????
Nem értem a problémád.
Valószínűleg a nőszemély a főnök legnemesebb részét a szájával kényezteti és ezért teheti meg. Ha nem így van akkor a főnököd retardált.
Ennek tudatában 3 dolgot tehetsz:
1: Te is megpróbálod kényeztetni a főnök legnemesebb részét a száddal és/vagy esetleg a popoddal is.
2: Kussolsz és dolgozol mert kell a pénz, mivel munkás-János vagy és nem kellenél már sehova.
3: Lelépsz a cégtől és keresel egy ennél jobb céget.
Ezek közül választhatsz, de mint látod egyik választási opciónál sincs ott, hogy gyakori kérdéseken rinyálok erről minden második héten, tehát kérlek ne erőltessed a témát, tekintve, hogy a megoldási lehetőségeket megadtuk neked.
A többi válaszolónak hozzátenném még, hogy ez a kérdező alapvetően mindig hasonló fiktív kérdéseket tesz fel, amire nincsen megfelelő válasz, mivel bárki bármit mond, ő kötekedőzik. Kérdéseit könnyű felismerni a stílusból és a kötekedő válaszaiból. (Tehát igazából ő egy troll)
Tulajdonképpen tökéletesen jól csinálja a nő.
Engem se akartak a születésnapomon elengedni szabadságra se csuszira pedig volt mindkettő bőven. Felhivtam a dokimat h megy a hasam és hánytam lenne e kedves kiirni pár napra?
Miért nem teszed te is ezt?
Vagy miért nem keresel másik munkahelyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!