22 éve adott helyen dolgozó tanár inkább átment más suliba csak ne kelljen oltatnia magát-erről vélemények?
Tanár, 22 éve egy neves budai állami gimnáziumban tanít. Kijött az ukáz vagy oltat vagy nem dolgozhat.
És ő nem oltat, azért se, inkább ott hagyta a 22 éves helyét és átment egy nevesincs alapítványi kuplejárba mert ott (MÉG!!) nem kell oltatni.
Ha ott is kell majd (és kelleni fog... ) akkor hova megy az kérdés.
Vélemények?
" addig mas szakmaban.. "
Aha. 47 évesként több évtized tanári múlttal zéró egyéb tapasztalattal zéró egyéb képesítéssel csak úgy KAPKODNI fognak utána. Csak úgy kapkodni!!
"Alapítványi iskolánál hogy lenne közalkalmazotti bértábla?"
Madárkám. Úgy hogy önkéntes döntéssel a fenntartó úgy döntött, a Kjt-t veszi alapul. És ennyi.
Bonyolult mi???
12
persze cucli bilibe lóg a kezed.
"Az megy tanárnak aki az szeretne lenni. "
Ugyan. Ébresztő. A 90%uk nem azért megy mert az akar lenni.
UGYAN!!! Azért megy mert sehova máshova se kell, a meló meg büdös neki.
Jól tette. Én is ott fogom hagyni a munkahelyemet nagyon valószínű, 20 év lesz mögöttem. Az elmúlt 5 év amúgy is maga volt a pokol, nálam tényleg ez az utolsó csepp, olyannyira, hogy a nyáron már azért végeztem el egy képzést, hogy ha úgy adódik, szabadulni tudjak.
De ebben az oltásban és az egész járványban én szándékosságot látok, így igyekszem kerülni a vírust is, az oltást is. Azt akarom ezzel mondani, ha minden rendben lenne a munkahelyemen, akkor is erősen gondolkoznék a váltáson csak és kizárólag az oltás miatt.
Baromi ciki😅
Remélem mindenhol kötelező lesz az oltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!