Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miert erzem ugy hogy idegesito...

Miert erzem ugy hogy idegesito vagyok mert csendes vagyok?

Figyelt kérdés
Szoval en barmilyen tarsasagban idonkent elcsendesedem, csak megyek az emberek utan, hatul es valahogy sosem kerulok elore hogy ugy mondjam, ertitek.Ugy erzem hogy idegesitem oket es van hogy ha mondok valamit alig reagalnak es utana szarul erzem magam hogy nem kellett volna megszolalnom. Mas is van igy ezzel? Mit tudnek csinalni? Mert mar nagyon zavar es jo lenne rajta valtoztatni.

2020. dec. 29. 14:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is idegesítőnek érzem magam. Nem akarok sem Facebookon, sem élőben terhére lenni a többi embernek, mindig úgy érzem, hogy csak egy zavaró tényező vagyok. Pl. nemrég voltam egy volt évfolyamtársamnál (eddig nem voltam nála), hárman filmet néztünk, de nagyon cikin ment a bemutatkozás a családjánál, elég hülyén éreztem magam utána egész végig.

20F

2020. dec. 30. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!