Hogyan lehet valahová úgy elmenni titokban, hogy ne jöjjenek rá, hogy oda járok? Csak majd a nagyon látványos végeredményt lássák a szüleim! (Szolárium, Edzőterem.)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"mivel van egy pár anyajegy a hátamon nem mehetek többször mert azt hiszi tényleg káros az anyajegyre a szoli. Hisz a rémhíreknek."
Ez nem rémhír, hanem egy tudományos tény. Nem mondom, hogy most pánikolni kell a szolárium miatt, de egyszerűen tényleg növeli a bőrrák kockázatát, főleg akkor, ha sok anyajegyed van. Érdemes letakarni az anyajegyeket szolizás közben.
A brit szolárium egyesület:
A brit rákkutatási központ:
A legnagyobb brit egészségügyi weboldal:
Kapcsolódó kérdések:
Sajnos minden lépésemet figyelik, és nem engednek nagyon sehova csak az edzésre ahová járok. Suliba se akar senki cigit adni. Hogyan szerezzek mégis?
Azt hiszik, hogy pénzt csalt ki tőlem a barátom, de én ajánlottam neki fel hogy adok pár ezret neki mert mondta hogy szar helyzetben van, meg gyanusították, hogy lopott a főnökétől pénzt, és most vissza kéne fizetnie neki a pénzt mert ha nem akkor kirúgják. Én adtam...
Éjjel vagy este vagy reggel amikor még nem ébredtek fel akkor vegyem el a telóm? Mikor a leg nem feltünőbb? 1 hétre vették el mert csúnyán beszéltem tegnap a mamámal mert felcukkolt mindig cukkol amúgy is, de most karácsonykor nagyon betelt nálam a pohár, pedig én...
Ha igen, akkor hol? Hogyan? Buktál már le? Hány éves vagy?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!