Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagyon vágyok arra hogy...

Nagyon vágyok arra hogy Casinózzak, szeretnék sokat nyerni meg vonz a casinó hangulata. Szüleim nem engednek el pedig 18 éves vagyok, hogy jussak el titokban Casinóba?

Figyelt kérdés
Meg éri Casinóba járni amúgy?(:

2023. febr. 15. 18:38
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Végzős közép iskolás vagyok.
2023. febr. 16. 07:11
 22/25 anonim ***** válasza:
91%
Ebben a helyzetben akkor nyersz, ha nem mész ilyen helyre.
2023. febr. 16. 11:52
 23/25 anonim ***** válasza:
27%
En viszlek hasonlo helyre,mint a kaszino. N
2023. febr. 17. 06:12
 24/25 anonim ***** válasza:
70%
Annyi pénz nem elég kaszinóra. :)
2023. márc. 6. 20:25
 25/25 anonim válasza:

Ha szeretnéd magad idegronccsá és hosszabb távon hajléktalanná tenni,akkor hajrá!

Egy volt játékfüggő 27 millió bukóval alig egy év alatt.

2025. ápr. 22. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan tudnék titokban cigit szerezni, hogy a szüleim ne tudjanak róla?

Sajnos minden lépésemet figyelik, és nem engednek nagyon sehova csak az edzésre ahová járok. Suliba se akar senki cigit adni. Hogyan szerezzek mégis?

Hogyan lehet valahová úgy elmenni titokban, hogy ne jöjjenek rá, hogy oda járok? Csak majd a nagyon látványos végeredményt lássák a szüleim! (Szolárium, Edzőterem.)

Szoliba járok amugy is, de anyám csak heti egyszer enged el mert azt mondja mivel van egy pár anyajegy a hátamon nem mehetek többször mert azt hiszi tényleg káros az anyajegyre a szoli. Hisz a rémhíreknek. Edzőterem bérlet meg drága, nincs annyi pénzem, hogy eljárjak,...

Titokban találkozót beszélek meg a barátommal akitől eltiltottak a szüleim egy időre egy nagy félre értés miatt? Több lent.

Azt hiszik, hogy pénzt csalt ki tőlem a barátom, de én ajánlottam neki fel hogy adok pár ezret neki mert mondta hogy szar helyzetben van, meg gyanusították, hogy lopott a főnökétől pénzt, és most vissza kéne fizetnie neki a pénzt mert ha nem akkor kirúgják. Én adtam...

Hogyan osonjak ki titokban a konyhába az eldugott telómért?(a konyhai mérlegbe dugták a szüleim, de valakivel fontos beszélnivalóm van)

Éjjel vagy este vagy reggel amikor még nem ébredtek fel akkor vegyem el a telóm? Mikor a leg nem feltünőbb? 1 hétre vették el mert csúnyán beszéltem tegnap a mamámal mert felcukkolt mindig cukkol amúgy is, de most karácsonykor nagyon betelt nálam a pohár, pedig én...

Szoktál titokban piát inni?

Ha igen, akkor hol? Hogyan? Buktál már le? Hány éves vagy?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!