Gyűlölök mindenkit, és mindent, ami mozog. Vélemény?
Utálom az embereket, az országot, a focit, mindent amit egy normális ember szeret. Viszont imádom a sorozatgyilkosokat, a másoknak ártást, szeretem ha gyűlölnek, utálnak. Nagyon boldog leszek tőle. Vonz az, ahogy a sorozatgyilkosok bátrak, és mernek önmaguk lenni Érdeklődési köröm és társasági életem nincs, soha, sehova nem megyek, és senkivel sem állok szóba.
A mostani nagy foci eb rajongás miatt is hatalmas feszültség van bennem, undorodom attól hogy mások szurkolnak a hazájuknak, holott én szégyenlem a magyarságom, és bármit megtennék hogy ne így legyen. Gyűlölök és utálok mindent, és mindenkit, ami mozog.
Mentális gondjaim vannak, és ezeknek személy szerint nagyon örülök, amikor erre gondolok, akkor elkezdek mosolyogni, és nem tudom kontrollálni.
Vélemény? Lehetséges hogy egy idő után odáig fogok jutni hogy tényleg megölök valakit?
6-os vagyok.
Ez lemaradt: Vagy legyél a ragadozó/gyilkos!
Dehogy szociopata. Azok nem ilyenek.
Ő csak egy kis mufurc macika, akinek jól meg kéne csipkedni a pofikáját. Aztán megcsiklandozni a pociját és cumit nyomni a szájába. Nagyon cukker a gyerek.
Mint azok a falatka kutyák, akik mindig morognak, ugatnak, de tiszta édik. Az vagy te. Egy pici cuki szőrpamacs.
Szociopata... ne nevettess. Rózsaszín plüss egyszarvú. Csillámos sörénnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!