Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 28 éves korban ha az ember...

28 éves korban ha az ember szereti az alkoholt, és mondjuk heti 2-3 alkalommal ittas akkor az gond?

Figyelt kérdés

Mert én szeretem az alkoholt bár tudom, hogy drága és káros mégis amikor barátokkal találkozunk mindig iszunk vagy heti egyszer itthon filmnézéskor megiszom egy üveg bort vagy pár sört. Rövidet ritkán iszom csak ha azzal kínálnak vagy közösen megvesszük! Tehát heti szinten kétszer biztos, hogy iszom és mondjuk egyszer be is vagyok rúgva!

Jó kedvet ad és ellazít kb 10 éve iszom így!

Végig nézve a mai fiatalokat ugyan ez a történet náluk is!

2016. júl. 4. 09:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%

Nem vagyunk vészmadarak, kedves előző, csak láttunk dolgokat. Én legalábbis.

A legsúlyosabb jele a problémának, hogy már a kérdező is vívódik, tehát valahol legbelül tudja, hogy amit csinál, az túlzás. Ezt a hangot nem szabad elnyomni, ímg tudatosan képes dönteni róla, meg kell fordítani a dolgokat. Minden függőség kezdődik valahol.

2016. júl. 4. 20:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Tényleg ajánlott egy valódi szakember felmérése. Vagy akár egy alkoholista segélyhívó felhívása. Informatívabb, mint itt.

Ha egy ismeretlen nethuszár azt mondja nem gond, akkor megnyugvást találsz? És ha azt mondja sok, akkor változik valami?

Telefonon lehet kényelmetlenebb, de valódi válaszokat kaphatsz.

2016. júl. 4. 21:24
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
Heti 2-3 alkalommal inni az pontosan heti 2-3 alkalommal több, mint kéne. Inkább csajozzál.
2016. júl. 5. 12:16
 14/14 anonim ***** válasza:
igen gond, elvileg heti egy alapos berúgástól is 15 év alatt kinyiffan a hasnyálmirigy
2016. júl. 17. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!