Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha lisztérzékeny vagyok,...

Ha lisztérzékeny vagyok, akkor liszt helyett a főzelékek és egyéb ételek sűrítését mivel csinálhatom?

Figyelt kérdés

2020. nov. 21. 04:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kukoricaliszt vagy keményítő.
2020. nov. 21. 05:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
tojassargaja
2020. nov. 21. 07:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Gluténmentes lisztel.
2020. nov. 21. 07:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Keményítő ugyanolyan sűrűségre és állagra sűrít mint a liszt, de a legjobb megoldás allergia nélkül is az, ha kiveszel a kész főzelékből egy adagot, leturmixolod és vissza teszed.
2020. nov. 21. 07:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Főtt krumplival is lehet sűríteni.
2020. nov. 21. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim válasza:
100%
Rizsliszt is jó.
2020. nov. 21. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Keményitőpor
2020. nov. 21. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
Turmixold a zöldség egy részét. Vagy zabpehelyliszttel is sűríthetsz.
2020. nov. 22. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2020. nov. 23. 09:16

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!