Hogy lehet, hogy ebben a témakörben senki sem diétázik?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Érzem a lényeget, de valahogy még mindig nem jutott el hozzám, nem tudom miért. Szerintetek kimoshatják ezek a diéta-mániákusok az agyat ?
Nem tudom mi történik velem,de kezdek diéta-rögeszmés lenni és annyira szeretnék olyan lenni,mint ti, mert én is ilyen voltam,de amióta ilyen diétás környezetbe kerültem teljesen megbolondultam
Én imádom a kaját és mégis folyton korlátolva érzem magam
Valaki tudna segíteni ? Előre is hálás lennék!!
Gondolj arra,hogy ezek a diétás tanácsok CSAK üzleti fogások. Nagyon sokan meggazdagodnak abból,hogy mindenre azt mondják,hogy nem egészséges.
Ahogy előttem írták,egyél mindent,ami jólesik,akár a csülökpörköltet is. De egyél gyümölcsöket,töldségeket is és mozogj eleget.
A diétát hirdető társaságot pedig lehetőleg kerüld el.
Hát, az a titka, nem szabad órákat tölteni a fogyókúra topikban. :)
Hidd el, itt is sokan diétáznak, nem feltétlenül azért, mert borzasztóan elhízottak, de valakinek érzékeny az epéje, babát vár, vagy cukorbeteg. A diéta az életüknek csak egy kis része, és nem ez tölti ki a mindennapokat. :)
A legtöbbünk szeret sütni-főzni, jókat enni, ezekről pedig itt lehet tapasztalatot cserélni. :)
Nagyon szeretem ezt a részt, már rengeteg hasznos ötletet, kiváló receptet kaptam, olvastam, és itt senki nem akar meglincselni, mert imádom a csokitortát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!