Szerintetek is undorító amit eszek? Anya szerint gusztustalan?
Csináltunk ma palacsintát.
Én többfélét ettem, de nem ahogy szokásosan ők szokták, hanem:
1: reszeltem le almát, összekevertem egy kis vaníliás cukorral, majd ezt beletöltöttem a palacsintába, szórtam rá fahéjat, feltekertem, végül leöntöttem egy kis csoki szósszal
2: Daráltam diót, összekevertem cukorral, reszelt narancs héjjal. Majd a palacsintát elsőnek vékonyan megkentem egy kis meggy lekvárral, majd erre a mákos töltelék
Meg csináltam egy olyat, hogy kis vajat, cukrot és kókusz reszeléket összekevertem, ezt beletöltöttem a palacsintába és erre is csokit csepegtettem.
Nekem nagyon ízlett, anyuéknak undorítóan hangzott.
Én meg a vajas kenyeret cukrosan eszem..:)
Ha neked ízlik akkor egyed amit szeretsz,
21:54
Egészségedre, de engem a hideg is kirázna a cukros vajas kenyértõl.Van aki zsiros kenyeret eszik cukorral.
Anyádék hogy ették?
Mi szoktunk enni sonkás-sajtos-tejfölöst, pörköltest, csokis-meggylekvárost, szerényebb időben meggylekvárost kakaóval megszórva, spenótos-sajtkrémest, káposztást, sonkás- tartármártásost, "pizzásat",
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!