Gyorséttermekben tényleg beleköpnek a kajába a dolgozók?
most nézzétek meg azzokat az embereket akik elmennek pékeknek.. általában olyanokat vesznek fel akiket semmilyen más szakmunkásba nem vettek fel..
ezzek után csodálkoztok ilyenen??
Ismerős mekis miskolcon a pláza mellettiben, azt mondja, hogy ha esti műszak van és túl nagy a pofád a driveban, mondjuk hőzöngsz, f@szkalapkodsz, beszólsz, tükhő vagy, kritizálsz, tehát ez a témakör akkor jó eséllyel extrásat kapsz.
De kisebb valószínűségi rátával el tudom képzelni bárhol bármikor, és akármit csinálsz.
Pl anno létezett egy nesztlé táblás csokoládé, lehet h még most is van csak nem itthon, úgy emlékszem piros volt a csomagolása átlagban, szerencsi volt oszttársam mesélte, hogy konkrétan abba fika került rendszeresen a gyártási folyamat egy alkalmas pillanatában. A szerencsétlen paraszt meg megveszi otthon és assziszi mazsola XD
Én egy szálloda éttermében dolgoztam, és ott is előfordult hogy a szakácsok beleköptek a kajába. Egyszer valami rendőr buli volt, és a chef az összes salit teleköpködte, mert utálta a rendőröket.
Egyik ismerősöm meg diákmunkán volt konzervgyárban, és nekik is ez volt a poén hogy beleköptek az üvegbe mielőtt belekerült a savanyúság.
Tehát ilyen alapon bárhol előfordulhat sajnos. :(
tegnap 16:46
Ebben nincs igazad, mert az ország összes péksulija megválogatja, hogy kiket vesz fel!!! És a pékségek sem alkalmaznak akárkit. Emellett van Állategészségügyi rendszeres vizsgálat és az ÁNTSZ is előszeretettel járja a sütödéket és cukrászatokat.
Azért ne általánosítsál már!!!
Egyébként meg az egyik legnehezebb szakmát ócsárolod. Ki lehet próbálni! Nem tudom meddig bírnád napi 16 órát 40°C-ban, télen-nyáron, heti egy szabadnappal, vagy még annyival sem. Jó a pékeket szídni mi! De ha véletlenül ünnepnap van, akkor összedől a világ, mert másnapos kenyeret kell enned.
ma 11:11
Nem voltál poénos egyáltalán. A pékek is ismerik a papírzsebkendőt, bármilyen meglepő is ez számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!