Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért puhul meg a kovászos...

Miért puhul meg a kovászos uborka?

Figyelt kérdés

2020. júl. 3. 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Mert megfő
2020. júl. 3. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Igaza van az 1-nek, sokan elkövetik a hibát és a tűzőnapra teszik, akkor ez lesz az eredménye.
2020. júl. 3. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 lewega ***** válasza:
21%
Az uborka nem fő meg attól, hogy a napon kovászolódik!
2020. júl. 4. 07:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Lewega!


Hát ha tűző napra teszed, akkor bizony megfő

2020. júl. 4. 07:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 denibá válasza:
100%
Az uborka fajtájától és frissességétől is függ, hogy ropogós marad-e. Tapasztalatom szerint 3-4 napnál tovább nem szabad a kovászos lében hagyni. Ha a levét leszűröd, az uborkát leöblíted és a visszaöntött leszűrt lében hűtőszekrényben tárolod, akkor ropogós lesz.
2020. júl. 5. 08:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Én édesanyámtól meg nagymamámtól úgy tanultam hogy ha krumplival készítjük akkor nem puhul meg! Feltételezem hogy a benne lévő keményítő miatt! Igaz egyszer csináltam csak kenyérrel kíváncsiságból pár darab megpuhult de a többség ropogós maradt!
2020. júl. 6. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!