Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Párolt vagy nyers káposzta?

Párolt vagy nyers káposzta?

Figyelt kérdés
Sokat veszít vitamintartalmából a lila káposzta ha megpárolom?

2020. nov. 20. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:
61%
Nyilván, a hőkezelés nem tesz jót, de ettől még nyugodtan eheted párolva.
2020. nov. 20. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
a c vitamin nagyon hőérzékeny. frissen nyersen elég kemény, nehezebben emészthető, de ha pl besózod és hagyod megereszkedni, akkor könnyebb lesz megrágni, és a vitamintartalma se változik. fermentálás során se éri hőhatás
2020. nov. 20. 23:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó!
2020. nov. 21. 05:06

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!