Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Elképzelhető, hogy egy császár...

Elképzelhető, hogy egy császárszalonnában nincsen semmilyen adalékanyag, csak és kizárólag a sertéshús?

Figyelt kérdés
2021. máj. 2. 21:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%

Ezt az nincs benne,adalék el kell felejteni .

Mindenben,van ha természetes ételre vágyik valaki akkor egy esőerdő mélyében kellene,termeszteni-e .

2021. máj. 2. 21:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
74%

Mit értesz adalékanyag alatt?

A termékhez hozzáadott dolgot vagy a disznó etetéséhez hozzáadott dolgokat is?

Ha egy fóliás terméket veszel a csomagoláson rajta van.

De piacokon , rendes hentesnél árulnak mindenféle házias "disznóságot"ami egyébként árban is jobb, meg minőségben is , mint az ilyen lomokkal feltunningolt hulladék.Egyetlen hátránya van. többnyire nem tudsz kérni 20 dekát szeletelve.

Viszont jobb minőség.

2021. máj. 2. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként császárszalonnát kifejezetten nem nehéz csinálni, jó alapanyagból überelni tudod a boltit.
2021. máj. 2. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Só szerintem biztosan van benne, és az is egy adalékanyag.
2021. máj. 2. 22:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 A kérdező kommentje:

[link]


íme, itt elvileg egy teljesen adalékmentes, akik szoktak disznót vágni, azok felvilágosíthatnának, hogy ez hihető-e, mert az összes tö9bbinél van mindenféle hozzáadott cucc, pl. itt: [link]

2021. máj. 2. 23:18
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Amit linkeltel az elson nincs kifejtve hogy mik az osszetevok, vakszeg nem toltottek fel! Mindegyikben min. so van es fel kell legyen tuntetve hogy pl bukkfa fustolesu vagy fustaromas e.
2021. máj. 2. 23:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
16%
Én úgy tudom, hogy manapság már nem is igazi császárból csinálják.
2021. máj. 3. 03:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
39%

Ahogy a hatos is írta, inkább lemaradt az összetevők listája.

Ami furcsaságot találtam, hogy a szalonna lényege ,hogy a sertés bőrös, zsíros részeit a főzéssel/abálással vagy füstöléssel,sózással teszik szalonnává.

Ezen meg rajta van,hogy kötelező hőkezelni.Ha nem csináltak vele semmit ,akkor szerintem nem szalonna,csak hús,akkor is ha zsíros.

2021. máj. 3. 05:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
59%
Ez a csaszarszalonna egy tok nyers, szeletelt termek ... a nyers husban milyen adalek anyag lenne? Ez nem fustolt szalonna!
2021. máj. 3. 06:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Amit linkeltél, az ugyanaz a kategória, mintha mondjuk csirkemellet vennél. Nyers hús. Ebben tényleg nincs még só sem. Levágták a disznót, feldarabolták, becsomagolták, megveheted. Oda is van írva, hogy meg kell főzni vagy sütni és csak úgy eheted. Nem véletlen, hogy hűtendő, nincsen tartósítva egyáltalán.
2021. máj. 3. 09:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!