Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Az miért van, hogy veszek...

Az miért van, hogy veszek csirkét piacon sárgán, majd amikor levest csinálok belőle, akkor kifehéredik?

Figyelt kérdés

2022. szept. 21. 06:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Kukoricát,búzát,télen makukát kapnak a csirkek.Néha árpát és tritikálét.Több féle fajta van,van amelyik hófehér amikor vágjuk,van amelxik szép sárga.Ugyanazt eszik.Ahogy főzöd,sütöd kifeheredik.
2022. szept. 21. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/30 anonim ***** válasza:
80%

Zöldségen meg füvön nem lehet csirkét nevelni, te jó isten.

Ezeknek egy gramm zsírtartalma nincs, ami elengedhetetlen bármilyen szárnyasnak egyáltalán az életben maradáshoz! Kalóriatartalma is igen csekély! Erre vannak a magok, a kukorica mellett napraforgó, tritrikálé, búza, stb.

Nem tudom, milyen fake oldalon olvastál a kukorica baromfira káros hatásairól, de nehogy megemlítsd Pista bácsinak a faluban, aki 60 éve tart kapirgálós csirkéket, mert országos baromnak fog nézni....

2022. szept. 22. 05:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/30 A kérdező kommentje:

Küldöm a "fake" oldalt Bartha Ákos élelmiszerbiológus és táplálkozáskutató előadásából. De számos helyen még van irodalma csak most ez szembejött velem. Egyébként mint előadás is kiváló és közérthető, tehát érdemes rászánni időt.

13:00-tól beszél róla.

https://www.youtube.com/watch?v=w7k2lKXJcBs

2022. okt. 10. 22:17
 24/30 anonim ***** válasza:
61%
Senki ne klikkeljen rá, a kérdező hazudik, abszolút nem beszél erről.
2022. okt. 10. 22:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/30 A kérdező kommentje:
24. jó nagy és rosszindulatú buta lehetsz ha még megérteni sem tudod az előadást. Pedig nem is szakszavakkal teli ahogy írtam.
2022. okt. 10. 22:44
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem is erről beszél az előadó. Jót klikkeltél?
2022. okt. 11. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Erről beszélek, és még ő okoskodik!
2022. okt. 11. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/30 A kérdező kommentje:

"Ha egy állatot zárt helyen tartunk és gabonával hizlaljuk, legyen szó csirkéről vagy az előbb már többször említett sertésről, akkor sajnálatosan a vad állatok zsírsav összetételéhez hasonlóan nagymértékű Omega 6 zsírsav növekedés figyelhető meg. "

Ez gyulladáskeltő zsírsav.

2022. okt. 11. 12:11
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Köszönjük szépen, 2 dologra viszont felhívnám a figyelmedet:

1: Ez nem 13:00-nál van.

2: és ez a lényeg Ennek abszolút semmi köze nincs, még csak véletlenül se, a kérdésedhez, se szűkebb, se tágabb értelemben!

2022. okt. 11. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 30/30 A kérdező kommentje:

29.

1. Igen adtam egy perc rávezetést hogy szövegkörnyezetben érthetőbb legyen. Látom kár volt.

2. Hát ha jól figyeltél leszűrhetted, hogy nem a kérdésemre tettem kommentet. Hanem a komment elején szereplő válaszoló tartalmához. Aki egy mellékvágányra terelte a beszélgetést, viszont elég kihívóan kért fake tudományos cikkeket erről. Hát kapott valós tudományos előadást.


De tényleg ennél szájbarágósabb már nem tudok lenni. Elsős tanárnéni nem magyaráz ennyit, hogy hogyan kell a ceruzát a kézbe venni...

2022. okt. 11. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!