Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A "nyers" hús fogyasztása...

A "nyers" hús fogyasztása rosszabb, mint a feldolgozatlan lisztből készült ételeké?

Figyelt kérdés

A családban állandóan vita megy erről.

Én nagyon szeretem a marhahúsból készült ételeket, különösen a tatár beefsteaket, bélszínt, marha steak.Habár az áruk miatt nem eszek minden héten ilyesmit.

De, például az egyik magyar hamburgerhálózat is úgy csinálja a húst a burgerba, hogy nem süti át teljesen,hanem még rózsaszín a közepe.


Egy családi ebédnél én tatár beefsteakat rendeltem és a családtagok szinte sokkolva voltak,hogy én nyers húst eszek.

Hiába magyaráztam,hogy a marhahúst meglehet enni nyersen, viszont a csirkét, sertést, kacsát...stb már nem.



Amit ők nagyon erőltetnek és én nem eszek meg, az a teljeskörűségű, graham lisztből készült péksütemények.Nagyon rossz ízűek számomra.A liszt itt nincsen teljesen feldolgozva.


2022. nov. 1. 12:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
11%
*fog
2022. nov. 1. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 NTBS ***** válasza:
45%
Egyénfüggő.
2022. nov. 1. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
84%
"nincs teljesen feldolgozva"= nem teljesen finomított, a liszt tartalmazza a búzamag héj részeit. Valaki lehet, hogy keserűnek érzi.
2022. nov. 2. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!