Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik ez a hal?

Melyik ez a hal?

Figyelt kérdés
Fehér húsú és szinte ízetlen. Legalábbis alig van hal íze.
2023. jan. 14. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Eddig az az 1 100%, hogy tengeri.

Innentől viszont olyan 400 lehetőség van.

2023. jan. 14. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
induljatok ki abból hogy átlagember kérdezi és hogy melyiket szokták legtöbben szidni. pangasius lesz
2023. jan. 14. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Hát... de a panga olyan trutyis állagú, nem biztos, hogy azt valaki direkt keresi.

Tőkehal esetleg? Az is elég kommersz.

2023. jan. 14. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Talán tőkehal vagy a pengasius.
2023. jan. 14. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
:D
2023. jan. 14. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem trutyis, jó kis stabil állagú volt. 😀 és nem valami luxushal volt.


Naturon panir nélkül sütve serpenyőben ti melyiket ajánlanátok egyébként?


pangasiust tuti nem veszek, azt ismerem hogy egy hulladék 😁

2023. jan. 14. 17:47
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Tilápiát próbáld meg
2023. jan. 14. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Vagy bármilyen más sügér félét.

Nílusi sügér, fekete sügér, ha "gyengébb" íz, állag érdekel, akkor lepényhal...

2023. jan. 14. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
84%

A pangasius (cápaharcsa) nem tengeri hal, a legtöbbet Vietnámból importálják, az ottani folyókban őshonos, és ketrecekben nevelik.

A pangasius húsa kifejezetten rossz minőségű, ami a tartási körülményeire vezethető vissza, lényegében szennyvízben nevelik, és aki érzékeny rá, és megkóstolta már egy étkezés alatt a tőkehalat, a hekket és a pangasiust, az ízéről, állagáról felismerhető az utóbbi, a kérdésben feltett kritériumoknak egyértelműen nem felel meg.


Olyan nincs, hogy a halnak semmi halíze nincsen, de hal és hal között valóban vannak különbségek.

Az őshonos halaink között a süllő, és a pisztráng is hal ízű, de teljesen más minőség, mint a ponty.

Viszont ár-érték arányban nem véletlenül veszik meg inkább a fagyasztott tengeri halakat, főleg a tőkehal filé, és a hekk népszerű, az import sügér félék drágábbak, a hazai süllő meg arany árban van.

2023. jan. 16. 23:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!