Sült, pirított hernyónak milyen íze lehet?
Száraz bogár az fúj.
Nedves bogár (garnélarák, homár), az meg nyami-nyami, ínyencfalat.
Mindkettő ízeltlábú. Ki érti az embereket?
"Sok valóság sóba"
Eddig olvastam, elég is volt.
Élelmiszerboltokban még talán nem hozták be készételként, de horgászboltok vagy kisállat kereskedések környékén érdeklődj, mert az állatokat is valamivel etetni kell. Hátha tartanak (vagy tudják a forrását) a jobb falatoknak. A trópusokon forgatott műsorokat hiába nézed, az ott helyi sajátosság (kókusz orrszarvú, coconut grub). Itthon ne edd meg az orrszarvúbogár lárvát, mert védett.
Látszik, hogy városi gyerek vagy akinek nincs kertje és nem végez ilyen munkát, tavasszal a cserebogár lárvákból bőven jól lehetne lakni.
Most már lehet kapni valamelyik nagyobb boltban de nem hinném hogy nagy lenne rá a kereslet.
"Melyek az engedélyezett rovar alapú élelmiszerek? Jelenleg az EU-ban négy rovarfaj került engedélyezésre: közönséges lisztbogár (Tenebrio molitor) lárvája, keleti vándorsáska (Locusta migratoria), házi tücsök (Acheta domesticus), alombogár (Alphitobius diaperinus) lárvája."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!