Erdélyi áfonyát vagy valami jobbat lehet még kapni Budán vagy Pest megye északi részében?
Figyelt kérdés
ma 19:18
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Dunakeszin a Casalgrande téren, a Cooppal szemben.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Áfonyásék budapest - frisset tessék hoz Budára. Még várólistán van hely 21re meg 25re. En eddig mindig bekerultsm
További kérdések:
A bezöldült burgonya forgalmazható?
Elég sokszor sikerült már ilyet vennem. Vizsgálják ezt valahol a multiknál, hogy milyen áru kerül ki a pultokba?
Hogyan hozod elfogadható szintűre, jó ízűre a boltban többnyire éretlen gyümölcsöket?
Ezek sokszor csak jól néznek ki, de semmi ízük nincs, vagy csak alig édesek. Próbálkoztam már velük, de sokszor inkább megrohadnak, mint megérnének, ha kiteszem az asztalra egy tálba.
Milyen savanyuuborkat tesznek a bolti szendvicsekbe?
Nem olyat, mint az uveges csemege, az biztos. Nagyon szeretem azt, es nem talalok rá.
Ilyen marinált grillezett csiperkegombát hol/mikor lehet venni?
Vettem a múltkor a Lidlben ilyen gombát a leértékelt termékeknél, de azóta nem találtam sehol, pedig vannak kirakva más Italiamo termékek. Ez valami időszakos termék? Vagy lehet, hogy másik Lidlben találnék?
Normális teljes kiőrlésű kenyeret hol lehet kapni Bp-n?
Boltokban csak keverék liszteseket találni, ami nem teljesen tk.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!