Ti is csak vizsgákon ettetek/esztek szőlőcukrot?
Figyelt kérdés
18/f vagyok és én igen. Nem is nagyon tudom elképzelni hogy csak úgy random vennék egy szőlőcukrot és megenném.tegnapelőtt 20:29
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
7 szavazat
1/10 anonim 

válasza:

válasza:Igen, én is akkor szoktam. De én inkább diákcsemegét legtöbbször, és csokit.
2/10 anonim 

válasza:

válasza:Én edzés közben szoktam, amikor épp el akarok ájulni.
4/10 anonim 

válasza:

válasza:Én soha nem eszem szölöcukrot, vizsgákon meg kifejezetten rossz ötlet, öt percig feldob, utána meg dupla olyan rosszul fogsz müködni.
6/10 anonim 

válasza:

válasza:Én imádom a szőlőcukrot, gyakran (hetente minimum) egyszer csakúgy, kiváló snack. Vizsgákon pedig pont, hogy nem szoktam, akkor csak víz van nálam.
8/10 anonim 

válasza:

válasza:A szőlőcukornak mondjuk pont semmi értelme, mivel gyorsan felszívódó szénhidrát. Kis ideig nagyon jó, de hosszú távon teljesen felesleges, mert hirtelen megdobja a vc szintedet, aztán vissza is esik.
Vizsgák előtt! kell normálisan enni, nem éhesen bemenni.
9/10 A kérdező kommentje:
#8 Lehet vizsga közben konstans is enni, és akkor pörget. +1-2 kávé vagy energiaital nálam a szokásos "menü".
tegnap 14:28
10/10 anonim 

válasza:

válasza:8-as, ez elméletben tök jól hangzik, hogy vizsga előtt kellne enni, de én például izgulós vagyok, és olyankor esélytelen, hogy egyek. Maximum valami apróságot, falatonként kb kényszertítve magam. Éppen ezért van nálam valami snack, amit vizsga közben is gyorsan bedobhatok, ha kellene egy kis vércukorszint-emelés. De mivel képes vagyok mindenfélte testi szükségletet (éhség, szomjúság, teli hólyag) egész sokáig ignorálni, ha valamin koncentráltan dolgozom, nem igazán szokott fogyni belőle. Sajnos emiatt a folyadélbevitellel komoly gondjaim vannak, van, hogy reggeli és ebéd között alig valamennyit iszom, sőt sokszor semmit, hiába van ott mellettem a pohár víz munka közben.
Kapcsolódó kérdések:
Melyik boltban árulnak 1 kg-s Natura szőlőcukrot?
Vagy akármilyen szőlőcukrot nagyobb mennyiségben?
Van 500g szept.12én lejárt szőlőcukrom. Ezt még használhatom pl. teába?
Látszólag semmi baja sincs.
Hol lehet szív alakú szőlőcukrot kapni?
Már egy ideje keresem, de sehol sem találok. Aki esetleg tud bp en "lelőhelyet" annak megköszönném ha megosztaná :)
Pécsen az árkádban lévő Rossmanban lehet kapni szőlőcukrot?
Magára a porra gondolok minimum 1kg-s kiszerelésben.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!