Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért lehet érezni a két...

Miért lehet érezni a két hónapja lefagyasztott nyakas karajon, és kolbászon, hogy olyan, mintha már legalább fél éve ott volna?

Figyelt kérdés
Itt arra a jellegzetes állott ízre gondolok,ami leginkább a kissé kövérkés részen alakul ki.A kolbász meg már elkezdett fehéredni is.

2013. febr. 16. 08:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha biztos vagy abban, hogy teljesen friss vágásból való az a kaja, amit lefagyasztottál, és nem egy korábban már valahol lerakottból, akkor:

- lehet hogy régen volt leolvasztva és kitörölve a hűtőd

- az is lehet, hogy valami olyan van benne, és árasztja az "illatot", ami régóta benne van.

Át kellene válogatni a benne levő kajákat, melyik mióta van ott.

2013. febr. 16. 08:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Biztos,hogy friss húsokkal lett megpakolva,mert tavaly december 3-án volt a disznóvágás.Abban lehet,hogy igazad van,hogy régen volt leolvasztva.
2013. febr. 16. 09:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Amikor megvettem a fagyómat, az üzletben azt mondták, hogy elegendő egy évben egyszer olvasztani.

A használati útmutató szerint fél évente kell. Ezért én minden évben karácsony előtt 1-2 héttel (mielőtt igazából megpakolnám), és kb. május közepe-vége, amikor olvasztom. Akkorra eléggé ki is ürül, és kb. az a 6 hónap. Leolvasztom, kis langyos szeres vízben kicsavart ruhával áttörlöm, és akkor felfrissül a belseje. Mehet vissza a belevaló.

2013. febr. 16. 09:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!