Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Virsliben, májkrémben találok...

Virsliben, májkrémben találok gyakran kék kis valamiket, azok mik?

Figyelt kérdés
Kis darabka kék izék, mintha beledaráltak volna egy kék nejlonszatyort... bár nincs benne sok ilyen cucc, csak itt-ott néha. Mi lehet az? Kék fűszerről nem tudok...
2013. máj. 17. 15:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azon se csodálkoznék, ha az is bele lenne darálva, én már nemigen veszek ilyeneket, mert legutóbb kidobtam a májkrémet, ehetetlen volt, májat soha nem látott.
2013. máj. 17. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát vagy penész
2013. máj. 17. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb ha nem tudjuk...
2013. máj. 17. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
Én életemben nem láttam még a májkrémben kék "izét", pedig rengeteget eszek, imádom. Májkrémet is, kenőmájast is.
2013. máj. 17. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez limitált széria volt, azért nem találkoztál vele.
2013. máj. 17. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 A kérdező kommentje:
Pedig nem egy alkalom, 2 évvel ezelőtt is már ráakadtam erre a dologra mikor konyhán dolgoztam és nagy számban kentem a kenyereket májkrémmel. De senki nem tudta mi lehet a kék benne... A virsliben most láttam ugyanezt a cuccot... kíváncsi vagyok mi a frász lehet. Van még olyan virslim, szóval legközelebb jobban megszemlélem ha találok benne.
2013. máj. 17. 18:07
 7/13 anonim válasza:
Nagybátyám mesélte hogy ő dolgozott egy paradicsomlé gyárban és odaállították a futó mellé amin a paradicsomok voltak(onnan a darálóba mentek)és azt mondták neki hogy az üveget,fát és a vasat szedje ki a többit meg otthagyhatja ......ezután megkérdeztem hogy akkor mi maradt a futón a paradicsomok mellett erre a válsz az volt hogy nemi kis egér,patkány,por stb...nem lepődnék meg ha a májkrémet is így csinálnák hisz a mai világban nem a minőség hanem a mennyiség a fontos...
2013. máj. 17. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
Bátyám hentes, nagyon sok mindent látott és sokmindent elmesélt. A parizert és virslit, stb. mikor készítik akkor ledarálják a hozzávalókat (amiket itt most nem részletezek), és közben ízesítik.Több tasaknyi ízfokozó kerül bele, így a kicsomagolással nem bajlódnak, megy az is bele a darálóba..
2013. máj. 17. 23:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát a bátyád egy kicsit félrevezetett, gondolom, jó hallgatósága volt :D

Az a kék nylondarab a fagyasztott baromfihúspép csomagolóanyaga.

Ezt fagyottan viszik az aprítóba, ahol a dolgozó egy késsel felhasítja, és így önti a darabolóba. Azért előírás a feltűnő kék szín, hogy ne kerüljön bele, -de attól függően, hogyan bontja ki a csomagolást, szokott jutni a húspépbe is- illetve, ha belekerült ki lehessen onnan szedni..

2013. máj. 18. 22:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
Nos, azt nem részletezte, milyen színű a csomagolása az ízesítőszernek. Lehet, hogy zöld, de felőlem rózsaszín is lehet. De konkrétan tudja, hogy azt is beledarálják...
2013. máj. 18. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!