Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A jó padlizsán milyen?

A jó padlizsán milyen?

Figyelt kérdés
Ciki,nem ciki még nem volt soha a kezemben padlizsán és a boltban nem tudtam eldönteni,hogy azért kissé puha,mert már rossz vagy eleve ilyen. Segítsetek! :)

2013. máj. 25. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Inkább kisebbet válassz, abban kevesebb a mag. A padlizsán legyen kemény, a bőre sima és feszes. Viszont arra is figyelj, hogy szép egységes legyen a színe, a zöld foltosakat, a ráncoskákat, puhákat hagyd ott.
2013. máj. 25. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
Magának a belsőnek is kemény állagúnak kell lennie? Mert a külső burka az volt,de érezni lehetett,hogy belül nem olyan kemény,mint pl. egy sütőtök.
2013. máj. 25. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha magnyomod, nem szabad puhának lennie. Inkább rugalmasan keménynek. Persze tényleg ne olyan keménységre gondolj, mint pld. a sütőtöknél.
2013. máj. 25. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
Sötétlilás a jó szín neki, az ''anyaga'' pedig egy kicsit rugalmas ha megnyomod, de semmiképp sem nagyon puha! Ez nem ciki egyáltalán, hogy Te nem fogtál még a kezedben padlizsánt! Nem elterjedt zöldség!:) (De a padlizsán krém mindennél jobb.:) )
2013. máj. 25. 21:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:

4-es válaszoló: Épp azt szeretnék csinálni. :)


Köszönöm Mindnekinek a válaszokat így már biztosabb vagyok a dolgomban és meg fogom merni venni a padlizsánt. :D

2013. máj. 25. 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:

4-es vagyok!

Pirítós kenyérrel isteni!:)

2013. máj. 25. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! :)
2013. máj. 25. 22:25
 8/9 lencsefőzelék ***** válasza:
Padlizsánkrémből a parázson sütött az igazi! Amit itthon csinálunk, az meg sem közelíti azt, amit egyszer egy ismerősünknél ettünk, akik parázson sütötték a padlizsánt. És elvileg csak fa késsel szabad vágni, mert keserű lesz a fémtől. Én direkt vettem erre a célra egy ilyen kést.
2013. máj. 27. 00:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi műanyag késsel szoktunk belenyúlni a padlizsánkrémbe, de a fa is megfelelő!:)
2013. máj. 27. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!