Gorgo 20 kérdése:
1 napja lejárt párizsi ehető?
Figyelt kérdés
Talán 3,4 napja kibontottam ettem belőle kettőt és visszatettem azóta le járt 1 napja megéri kockáztatni?2014. márc. 14. 01:43
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg nem leszel beteg tőle, de én inkább átsütném tükörtojással.
2/10 A kérdező kommentje:
tojás nincs, de akkor megforgatom kicsit serpenyőbe és kiflibe jo
2014. márc. 14. 02:12
3/10 anonim válasza:
Hát én tutira nem enném meg, de komoly bajod szerintem se lesz...max. kidobja a szervezeted!
4/10 anonim válasza:
Ha nem ragad / taknyos a felülete és nem büdös,vagy foltos akkor semmi bajod nem lesz tőle.
5/10 anonim válasza:
A szavatossági idõ eleve bontatlan termékre vonatkozik.
Ha már kibontottad sokkal hamarabb romlik.
6/10 anonim válasza:
Ha nem zöld, nem büdös, nem nyálkás, akkor még jó.
Legfeljebb süsd meg inkább.
8/10 anonim válasza:
Mi a fene romlana meg benne? Az E-k? Mert mást jóformán nem is tartalmaz...
9/10 anonim válasza:
A fogyaszthatósági idő csak tájékoztató jelegű. A törvény írja elő. Leginkább arra szolgál, hogy a boltban ne tárolhassák hónapokig. Ha romlott azt úgyis észreveszed. Ha nincs rajta elváltozás akkor ehető. Hűtőben egy két nap alatt nem szokott elromlani.
10/10 anonim válasza:
Egyél tesó nefoglalkozz semmivel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!