Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Evfordulonka szeretnek sziv...

Evfordulonka szeretnek sziv alaku mezeskalacsot sutni a paromnak. De szeretnem ha piros lenne, es feher irassal. Van otletetek, hogy mit tegyek bele, hogy piros legyen?

Figyelt kérdés

Ugy hallottam,hogy irni porcukor es tojasfeherje keverekkel kel,mert az jol raszarad.Ebbe hogyha csepegtetek,egy kis piros etelszinezeket,es azzal bevonom a feluletet.Majd irok ra feherrel,az jo lehet szerintetek?

Meg amit vasarokon lattam,hogy tukrot ragasztanak ra.

Hat en egy kozos kepet szeretnek.De nem tudom,hogy hogy.

Mikor bekenem a feluletet akkor tegyem ra a kepet s a felulet szaradasaval egyutt a kep is oda ragad?

2014. máj. 11. 15:33
 1/2 A kérdező kommentje:

fontos az,hogy ez nem lesz meg eve.Paromat ismerve elteszi emlekbe!

Szoval elony az,ha kemenyre sikerul.Es az iras is kemeny legyen,ne puhuljon meg,semmi hatasara :)

2014. máj. 11. 15:39
 2/2 anonim ***** válasza:

A piros bevonatot zselatin és ételfesték keverékével csinálhatod meg. Az írókázáshoz pedig tojásfehérje és porcukor jó sűrű keveréke a legjobb.

Tessék egy recept:

[link]

2014. máj. 11. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!