Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Valaki kóstolta már a csirízt?...

Valaki kóstolta már a csirízt? Milyennek találjátok? Az egy ragasztásra is alkalmas lisztes étel.

Figyelt kérdés

A házilag főzött csiriz ragasztó szinte semmibe sem kerül, pillanatok alatt elkészíthető, s csaknem mindenféle papír ragasztására és étkezésre is alkalmas.


HOZZÁVALÓK:

Finomliszt

Víz

Teáskanál

Kisebb lábas


ÍGY KÉSZÜL:

Öntsünk a lábasba egy csészényi, kb. 2 dl hideg vizet. Tegyünk bele 3 kicsit pupozott teáskanálnyi finomlisztet, s alaposan keverjük el. Közepes hőfokon főzzük a keveréket pár percig, míg híg puding állagú masszát kapunk. Ezzel kész is a csiríz. Öntsük egy kisebb hőálló üveg vagy fém tálkába, várjunk míg kissé kihűl és máris fogyasztható/használható.



2015. márc. 19. 12:25
 1/2 anonim ***** válasza:
69%
A csiriz nem étel, hanem ragasztó - szerintem.
2015. márc. 22. 07:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Megsózod, pici fehérbors és kész a besamel mártás. Én rakott cuccoknál a sajt alá teszem egy rétegbe, olcsón megnöveli a réteg térfogatát és jó rajta.
2015. márc. 23. 23:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!