Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Extrudált kenyér vagy sima...

Vivi_Vivi kérdése:

Extrudált kenyér vagy sima (fehér) kenyér?

Figyelt kérdés
Melyik egészségesebb? Mi a különbség a kettő között?

2016. ápr. 25. 15:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem sok, az abonett azért jó sokaknak, mert jóval kevesebbet esznek belőle. Ennyi. No meg persze fehér kenyeret otthon is lehet készíteni, ami nem teljesen olyan, mint a legolcsóbb bolti, s bizonyára kissé természetesebb az abonettnél, de ha jóval többet eszünk belőle, akkor továbbra is inkább az abonett lehet jobb.


Semennyit sem enni egyikből sem messze a legjobb. Nekem tk kenyér korszakom se volt, dobtam azt is, ugyanúgy gluténes szénhidrátbomba, persze mások attól még szerethetik, legalább lassabb felszívódású, az sokat tud jelenteni.

2016. ápr. 25. 23:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!