Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ma vettem először avokádó és...

Ma vettem először avokádó és nem tudtam hogy milyen is kell legyen a megfelelő (így utólag tudom hogy jól érett). Igencsak kemény a húsa, és ehetetlen . Hogyan tudnám úgy eltenni hogy még érjen? De már kettőbe vágtam .

Figyelt kérdés
Egyáltalán ha elteszem èrni fog mèg , vagy ezt már buktam ?

2016. máj. 6. 14:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Meleg, napos, száraz helyen két-három nap alatt beérik. Ha hidegre, nedvesre, sötétbe teszed, akkor nagy az esélye, hogy belülről megpenészedik. Ha nincs meleg, napos, száraz helyed, akkor tíz perc sütőben, alacsony hőfokon, alufóliába csomagolva, aztán ugyanúgy be a hűtőbe. Mire kihűlt, ehető, bár nem olyan jó, mintha magától érett volna be. Éretlenül keserű, és nem jó a gyomornak, mindenkép meg kell puhítani valahogy. Pirítósra, sóval-borssal kitűnő, ha nincs ötleted, hogy kóstold meg :-)
2016. máj. 7. 07:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!