Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A főzésre alkalmas kínai...

A főzésre alkalmas kínai rizsbor (16%) felbontás után szobahőmérsékleten meddig áll el?

Figyelt kérdés

2016. júl. 25. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
1évig...
2016. júl. 25. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem min. frigóba rakd be, és 1-2 heten belül használd el! Esetleg fagyaszd le, ha a vörösbornál működik, itt is fog!
2016. júl. 25. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Én már van amit 2 éve használok, igaz hűvösben tartom. Valójában elég sok minden függvénye, pláne ha még adalékanyagok is vannak benne amiről nem tudsz, vagy a sótartalma viszonylag magas.

Visszatérve semmi bajom sincs tőle, és másnak sem aki evett a kajából amit csinálok vele. Külföldi oldalakon találsz leírást, hasonló kérdésekre olyan kérdés szokott jönni, hogy meddig áll el az ecet? Sokáig, de sok mindentől függ.

2016. júl. 30. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!