Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ti is érzitek, hogy már eddig...

Ti is érzitek, hogy már eddig is rosszabb volt a csökkentett sótartalmú pékáru?

Figyelt kérdés

Most még tovább csökken:

[link]


Bevallom, számomra már így is ehetetlen lett egyik másik, mivel sokszor eszek pékárut magában mindenféle feltét nélkül, pl vacsorára zsemlét egy pohár kakaóval. Más nem érzi, hogy papírízűvé változnak a péksütemények?


2017. jún. 20. 18:45
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ, milyen minőségű pékterméket veszel.

Sózni utólag is tudod, bevizezed a tetejét, így megtapad rajta a só.

2017. jún. 20. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
54%

Sajnos a legtöbb magyar ember iszonyatosan sósan étkezik a világ többi részéhez képest. Apám a nyers zöldségtől kezdve a levesen át mindent telerak sóval, étteremben is, mielőtt megkóstolná, beteg..


Én otthon sütök magamnak kenyeret és zsemlét, ezért tisztában vagyok az arányokkal. Ha valakinek 2,35 százaléknyi só kevés(ennyi lesz a maximum) az iszonyat sósan eszik, az nagyon nem kevés.

2017. jún. 20. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Hát olyat egyél te!


Kérdezőnek igazat adok. Valamint sajnos már évek óta nem, hogy sós, hanem kifejezetten édesek! Szörnyű.

2017. jún. 20. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
39%

Én nem érzem őket sótalannak. Az édesekből (pl. kakaóscsiga) meg egyébként sem hiányzik.

Viszont kedvencem a sós perec, sós kifli. Ezeken ugye kívülről van só. Szóval ezek ízre is sósak.

Azzal nem értek egyet, hogy általában túl sósan táplálkozunk. A sóra szükség van. Pont nemrég került kórházba egy ismerősöm, mert kitalálta, hogy ő nagyon egészséges lesz és semmi sem tesz sót. Úgy tűnik még sincs annyi hozzáadott, rejtett só az élelmiszerekben, mert különben nem lett volna rosszul a sóhiány miatt.

2017. jún. 20. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 Lazy Lover ***** válasza:
igen! idáig is ehetetlen voltak a pékáruk most aztán főleg
2017. jún. 20. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen, nem mellékesen éppen mostanában kezdik nyilvánosan is elutasítani az eddigi dogmát a sófogyasztás általános káros voltáról az orvosok is és erre éppen most jönnek ezek a buta szigorítások:


[link]

2017. jún. 20. 19:30
 7/10 Lazy Lover ***** válasza:
59%
mindig kitalálnak valamit ami káros.... 1960 ban meg azt vertyogták hogy milyen egészségtelen a zsír főzzünk inkább étolajjal... mind ez üzlet politika
2017. jún. 20. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
nyugodtan pontozzatok le, de nekem nincs bajom a "sótlan" pékárúkkal. a feltét mindig megadja a kellő sósságot, magában meg ha nagyon muszáj akkor megtudom sózni is. mondjuk az nekem nonszensz, hogy egy pohár kakaóhoz sós pékterméket egyen bárki is. a kakaót akarom érezni, a zsemle/kifli csak ad egy kis "tartalmat" hozzá.
2017. jún. 20. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nem éreztem sótlannak a sima zsemlét soha.
2017. jún. 20. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
nem is, mert konkrétan ÉDESNEK lehet érezni, haha!
2017. jún. 21. 01:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!