Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hajdinát lejárat után mennyi...

Hajdinát lejárat után mennyi ideig lehet még felhasználni?

Figyelt kérdés
2017. jún. 22. 15:27
 1/1 Harangozó Csaba válasza:
Nem főtt hajdináról lenne szó, ugye, így akkor ha száraz helyen van tartva ( nem lesz penészes ) és nem tudnak belemenni az élelmiszermolyok ( más szóval nem lesznek benne kukacok ) akkor szerintem nagyon sokáig, akár évekig. Van a pörkölt változat, az talán még tovább, mint a sima nyers. Persze nagyon hosszú idő után veszít a minőségéből, ízéből, stb., így szerintem irdatlan mennyiséget nem kellene tárolni sokáig...
2017. jún. 25. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!