Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szerintetek nagy sikere...

Szerintetek nagy sikere lenne, ha nyitnék egy nyers kajáldát?

Figyelt kérdés
Ahol minden húst csak nyersen kínálnék, egyedi fűszerekkel, díszítéssel.
2017. aug. 13. 15:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már elég régen feltalálták, úgy hívják hogy Húsbolt.
2017. aug. 13. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Vagy Hentes😀


de most komolyan ki az aki nyers húsféléket akar enni?/nem sorolom ide a kaphatókat/ susi bárok is vannak...nem ok nélkül készítik el valamilyen módon a húsokat/sütés,főzés stb/ nem lehet vmi egészséges baktériumok és miegymás...ki az aki bemegy egy étterembe és mondjuk nyers oldalast kér jó fűszeresen húsklopfolóval lapítva és még jó árat is fizet érte??😂

2017. aug. 13. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 A kérdező kommentje:
Polipot kapsz ott tálalva fine dining kiszolgálással?
2017. aug. 13. 15:38
 4/15 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem lenne sikere, ha jó minőségű kaják lennének és kell egy kis reklám. Mindennek lehet sikere ami egyedi:D
2017. aug. 13. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 A kérdező kommentje:
Elsőnek írtam. 2: hát a blue rare steak szinte ugyan az, amit írtál.:)
2017. aug. 13. 15:40
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
de nyílván kellenek a megfelelő engedélyek hogy ne legyen gond a kajával
2017. aug. 13. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 A kérdező kommentje:
4: igen, valahogy erre gondoltam.:) Durva vöröshúsok persze mm-esre szaggatva.
2017. aug. 13. 15:42
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mik vannak...jó dolgukban már azt sem tudják mit találjanak ki😂 2-es voltam
2017. aug. 13. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hol nyitnád. A falusi bácsika megkóstolja a kolbászba való tölteléket otthon disznóvágáskor, a véreshurkát még véresen, mielőtt kifőzik, megsütik, disznóbőrkét esznek, nekik ez nem lenne nagy újdonság.

Egy budapesti nyershús-étteremben, ahol a sznobok mindent megkóstolnak, mert kuriózum, lehet, hogy elképzelhető a siker. A lényeg, nem mindegy, hol nyitnád.

Saját gusztusom: semmiféle nyers dolgot nem bírok még csak megkóstolni sem. Pedig húsevő vagyok. Erről meg nem én tehetek. :)

2017. aug. 13. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 A kérdező kommentje:
Amit írtál oldalas dologról arról még 1 dolog eszembe jut: annál gusztustalanabb éttermi tálalás nincsen, mikor egy sült oldalast vagy sült combot csak úgy kivágnak eléd a tányérra. Bőrrel együtt. Az ilyentől hányingerem van, de szó szerint, volt már hogy kimentem hányni a wc-be egy sültcomb látványától. Azért étterem, hogy szépen azt vagdossák fel nekem, tálalják minőségien, és ne neszemegvansülve egyed kib..sszák eléd bőröstől. Még az egyszerű közértben is ciki a felvágottba bőrkét darálni, az meg végképp gáz, ha étterem játssza el, akkor már inkább ennék a közértből bőr nélküli felvágottat, mint bőrrel tálalt sültcombot.
2017. aug. 13. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!