Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik fajta mustárral érdemes...

Melyik fajta mustárral érdemes keverni a majonézt, ha grillezett húsokhoz, kolbászhoz akarom mint szószt adni?

Figyelt kérdés
Virslihez szoktam a sima tubusos mustárt Hellmans majonézzel kavircolni, de grillezéshez talán valami jobbféle mustárral is próbálta valaki?

2017. aug. 26. 08:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én olyannal szoktam amiben még vannak mustármag darabok. Az nagyon finom.
2017. aug. 26. 08:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

keverni, vagy készíteni? keverni bármilyennel.


készíteni csakis egyszerű, alapmustárral(ilyen az univer üveges) javasolt.

én azzal készítem, eddig bevált. a vásárolt majonézek köszönő viszonyban sincsenek az otthon készítettel.


szerintem.

2017. aug. 26. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Keverésre gondoltam, mustár és majonéz kb fele-fele arányú elegyére, ami jobb bármely sima mustárnál ha valaki nem szereti a túl markáns és savanyú mustárízt, viszont a majonéz önmagában (vagy neadjisten kecsappal keverve) túlságosan émelyítő irányba viheti a hús ízeit.
2017. aug. 26. 23:03
 4/4 Mansour ***** válasza:
Én legjobban a dijoni mustárt szeretem, de az angol sem rossz. Egyiket sem kavarnám majonézzel, különösen kolbász mellé nem. De ha a sima mustárt is túl töménynek találod magában, akkor ezeket még inkább annak fogod találni. Szóval ha már majonézzel kell kavarni, akkor leginkább valami jó minőségű dijonit ajánlanék.
2017. okt. 17. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!