Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A bolti csirkének miért van...

A bolti csirkének miért van undorító utóíze már másnaposan is?

Figyelt kérdés

Bárhogy van elkészítve bármely része érezni rajta rendesen. Néha

egyszerűen le se bírom nyelni.

Mikor a mamám még nevelt csirkéket annak nem volt ilyen gusztustalan utóíze még 3-4 naposan sem.



#élelmiszer #baromfi #bolticsirke
2018. szept. 25. 15:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Belejátszhat a másnap-dologba az is, hogy a csirke úgy általában könnyen „meghűtősödik”, és ha egyszerre többféle étel ízét-szagát vesziforma át, az elég kellemetlen összhatást tud eredményezni (más szóval a másnapi íz nemcsak a hús eredetétől, hanem a tárolás módjától is függhet).
2018. szept. 26. 22:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
Ezt én is éreztem. Én nem eszem meg másnaposan. Állott íze van.
2019. okt. 5. 23:28
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!