Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Bolognai szószt mivel érdemes...

Bolognai szószt mivel érdemes tésztán kívül keverni?

Figyelt kérdés
Kaptam és csak tésztát kéne hozzá csinálni, de nem jó a főzőlapunk és szerelőre egy hetet várhatunk. Milyen süthető dologgal passzolna szerintetek?
2020. jan. 25. 19:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Csináld meg mikróban a tésztát. Vagy lehet burgonyakarikákat megsütni a szósszal. Lefóliázod és megsütöd.
2020. jan. 25. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Lasagne

Rakott padlizsán hússal és a szósszal

Empanadas

Pizza

2020. jan. 25. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kuszkusz. Azt mondjuk nem sütni kell, hanem leforrázni. Illetve én szeretem karfiol rizzsel is és elvetemült módon nem fozom meg azt sem.
2020. jan. 25. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim válasza:
100%

Lasagne esetleg, kihagyva belőle a besamel mártást, mert ahhoz kell a főzőlap.

Aztán a bolognai ragus pizza is egy megoldás lehet.

2020. jan. 25. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Lasagne.

Elvileg kellene hozzá besamel is, de ha mondjuk sajttal rétegezed minden második lap között, és megszórod a tetjét is sajttal, és a nedvesség miatt aláöntesz egy pici vizet vagy tejet, akkor jó lesz és elég hozzá a sütő.

2020. jan. 25. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Bolognais pizza hibátlan!
2020. jan. 25. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A pizza jó gondolat, de elárulom, hogy tésztát is lehet a sütőben is elkészíteni. A lasagne is száraztésztával van és csodák csodája, mégis ehető a végére!
2020. jan. 25. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
Kenyérre kened és melegszendvics.
2020. jan. 25. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim válasza:
84%
Beletölteni valamilyen zöldségbe.pl cukkini vagy gomba,a tetejére sajt és be a sütőbe .
2020. jan. 25. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
78%

Van vízforralód?

A tésztát elég leforrázni, lefedni, és megfő, főleg a durum...

Az olaszok gőzölik, nem főzik...

2020. jan. 26. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!