Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért esik össze a tészta?

Sad cat kérdése:

Miért esik össze a tészta?

Figyelt kérdés
Amikor összegyúrom a tészta hozzávalóit (recept alapján), akkor mindig ragacsos lesz. De ezzel nem igazán szoktam foglalkozni, ezért elkezdem keleszteni, de amikor kel a tészta elkezd buborékos lenni és összeesik az egész. Miért van ez?

2020. jan. 29. 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:
56%
tele van levegovel es ez leereszt. attol meg ugyan igy megkel
2020. jan. 29. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kelesztés előtt nem dolgozod ki eléggé.
2020. jan. 29. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
ha osszedolgozza is, a keles kozben keletkezo anyagoktol igy is ugy is puffad, de a keltteszta igy mukodik :) a sutoben szepen megno. mikor futtatod az elesztot annak is egy ha os levegos katyvasz van a tetejen
2020. jan. 29. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!