Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kemény lett a rántotthús...

Kemény lett a rántotthús panírja. Spar Budget panírmorzsával. De múltjor Pennyben vettem morzsát, azzal is. Korábban nem volt ilyen gond. Mi az oka?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 12. 11:30
 1/2 mustafa33 ***** válasza:
Próbáld meg szárított kifliből, zsemléből magad ledarálni diódarálón. Nem nagy befektetés és biztos lehetsz benne, hogy nincs benne semmi ami nem belevaló.
2020. ápr. 13. 00:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem kóstoltam a rántott húsodat, de a panírnak valójában ropogósnak kell lennie. El lehet égetni, vagy épp áztatni a nem megfelelő hőmérsékletű olajjal.
2020. ápr. 14. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!