Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kihagyhatom ezt a rántott húsból?

Kihagyhatom ezt a rántott húsból?

Figyelt kérdés

Szívből gyűlölök panírozni, szerencsémre nemrég találtam meg Dragomán György receptjét.

Ezt ki is szeretném próbálni, de sajnos nem tudom, kihagyhatom-e belőle a keményítőt. (Joghurt-kemenyito-liszt-tojas-morzsa)

Nem tudom beszerezni, de félek ez nélkül nem lehet olyan jó.


A másik, hogy a joghurt, amiben pácolni kene a csirkét, egyszerű joghurt vagy pedig görög joghurt?



2020. okt. 26. 08:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%
Nem ismerem ezt a receptet, így fogalmam nincs a plusz két összetevőtől miért lenne könnyebb a panírozás.... A keményítő puhítja a húst, a panírt pedig ropogóssá teszi. A joghurt pedig ha így van írva, sima joghurt.
2020. okt. 26. 08:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Rákerestem a receptre a keményítõ elvileg a ropogósság miatt kell.Joghurt az sima lesz.Egyébként nem gondolom hogy manapság olyan nehéz keményítõt beszerezni.
2020. okt. 26. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/26 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem jó lesz keményítő nélkül is. Joghurtból jó hozzá a sima, de szerintem görög joghurttal vagy kefirrel is ugyanúgy el lehetne készíteni.
2020. okt. 26. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/26 anonim válasza:
42%
Epres joghurt
2020. okt. 26. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/26 anonim ***** válasza:
93%
keményítőt bármelyik élelmiszerboltban lehet venni.
2020. okt. 26. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/26 A kérdező kommentje:

Soha nem paníroztam még dobozban, ezért nem tudtam, hogy a keményítőnek milyen szerepe van.


6os, vajdasági vagyok, errefelé nem igazán láttam keményítőt sehol. Liszt van mindenféle, búzadara, kukoricadara, de keményítőt tényleg nem láttam. Viszont most ahogy rákerestem, pont annál az üzletláncnál ahol vásárolni szoktam elméletileg árulnak keményítőt is.

2020. okt. 26. 10:08
 7/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat!
2020. okt. 26. 10:08
 8/26 anonim ***** válasza:
83%

Nem teljesen értem a dolgot, gyűlölsz panírozni, ezért egy olyan receptet választasz, ahol három helyett öt tálba kell forgatni a husit? :-)


Nekem amúgy ez a kedvenc hamis paníros husim, tudom ajánlani:

[link]

2020. okt. 26. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/26 A kérdező kommentje:

Egyetlen egy fedeles műanyag doboz kell.

Abban marinálod joghurtban, teszed rá a keményítőt. Aztán fedőt rá, liszt, összerázod. Ugyanezt tojással, majd prezlivel.

2020. okt. 26. 10:20
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte legyek? Ezt így kedves kérdező el sem tudom képzelni. Vannak a dolognak csapdái: Mennyi joghurt, hogy ne legyen túl sok... Mennyi liszt, hogy ne (nagyon) ragadjanak össze? Majd mennyi morzsa, hogy felvegyék a "köntöst"? Szerintem bőven sokkal több rutint feltételez mint egy sima panírozás. Nekem ez egy kissé túl van bonyolítva.


Esetleg készíts tempurát (ez eddig egy tál) és abban is ki tudod sütni a húst.

De ha akarod, egy másik tálban forgasd bele morzsába a tempurába mártott húst. (ez már két tál)

2020. okt. 26. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!