Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Húslevesben segítetek?

Húslevesben segítetek?

Figyelt kérdés

Ti az elsô vizet leöntitek vagy csak lehabozzátok?

Ha leöntitek, utána van jelentôsége hogy milyen hômérsékletû a második víz? Hideg / meleg / forró...?


2020. nov. 11. 13:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
68%
9-es. Akkor már semmi íze a levesednek. Nem feltétlen kell lehabozni, ha lassan főzöd, elfövi a habját.
2020. nov. 11. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
9es oké... Csak ez nem húsleves.
2020. nov. 11. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha kell lehabozom .
2020. nov. 11. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/26 anonim ***** válasza:

Szia, igen! Én is így tanultam, csak leszedni vagy még azt sem kell.

Egyébként Anyukám és a nővérem zöldség zöldet sosem tette bele, szerinte attól zavaros lesz a lé.

2020. nov. 11. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha sok hab van rajta, akkor lehabozom.
2020. nov. 11. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/26 anonim ***** válasza:
79%
#9 Ennyi erővel kőlevest is főzhetnél mint a mesében. Íz kb ugyanannyi.
2020. nov. 13. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/26 anonim ***** válasza:

Érdeklődnék

Itt olvasottak alapján kipróbáltam

Nem haboztam le hogy majd elfövi,

Lassan főztem de mégis zavarosabb lett mint altlaaban

Miért ?

2020. nov. 14. 08:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/26 anonim ***** válasza:

#17

Mert nem haboztad le. :)

2020. nov. 14. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/26 anonim ***** válasza:

De itt azt írtak ne habozzam le

😀 most akkor ?!!

2020. nov. 14. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

17-es: Nem szoktam lehabozni, mégis szép tiszta szokott lenni. Ehhez az alábbiak fontosak.

-Nem szabad megkeverni a fövő levest.

-Amikor megfőtt, akkor sem szabad nagy mozdulatokkal, az alját is felkeverve kiszedni, átszedni. Sőt a legalját nem is szoktam feltálalni, mert abban leülepednek a hab maradványai, de mivel az sok tápanyagot tartalmaz, én meg szoktam enni.

-Nem elég lassan főzni, hanem úgy kell, hogy csak éppen gyöngyözzön! Ez különösen a fövés második "félidejében" fontos.

-Van aki a szép tükrös lé érdekében amikor leveszi a tűzről, akkor óvatosan önt rá egy merőkanálnyi hideg vizet és majd csak néhány perccel később szűri le tálaláshoz a levest.

2020. nov. 14. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!