Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Elektromos, hőlégkeverős...

Elektromos, hőlégkeverős sütőben mindenféle friss zöldséget hány fokon és mennyi ideig szoktatok aszalni? (Ami engem elsősorban érdekel, vöröshagymát és fokhagymát)

Figyelt kérdés
nov. 17. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:
74%

Itt 50-60 fokot ír, kitámasztott ajtóval...


[link]

nov. 17. 17:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írja, 60 °C fokon csinálom. Leginkább almát és gombát szoktam és egy éjszaka általában elég neki. Persze ez nagyban függ attól, hogy mennyire vékonyra van szeletelve és mennyire akarod megaszalni.
nov. 18. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!