Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Elektromos, hőlégkeverős...

Elektromos, hőlégkeverős sütőben mindenféle friss zöldséget hány fokon és mennyi ideig szoktatok aszalni? (Ami engem elsősorban érdekel, vöröshagymát és fokhagymát)

Figyelt kérdés
2020. nov. 17. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:
77%

Itt 50-60 fokot ír, kitámasztott ajtóval...


[link]

2020. nov. 17. 17:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írja, 60 °C fokon csinálom. Leginkább almát és gombát szoktam és egy éjszaka általában elég neki. Persze ez nagyban függ attól, hogy mennyire vékonyra van szeletelve és mennyire akarod megaszalni.
2020. nov. 18. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!