Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a konfitálás előnye?

Mi a konfitálás előnye?

Figyelt kérdés

ha jól tudom, a konfitálás azt jelenti, hogy a húst 4-5 órán át sütik. Mi ennek a célja, azon kívül, hogy az ízek összeérnek. A római tálban 1,5-2,5 óra alatt is összeérnek. Tudom, hogy a római tálban az étel párolódik, nem sül, tehát más stílus.

Számomra a 4-5 óra elviselhetetlenül hosszú idő, még home-office-ban is.



2021. jan. 13. 09:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
#10 Nem konfitálódott elég ideig.
2021. ápr. 27. 23:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!