Tésztás tálat, nyújtódeszkát hogyan takarítod le, vízzel vagy liszttel?
Figyelt kérdés
Vízzel: beáztat, lemos, de akkor a szivacs kuka mert kulimászos lesz
Szárazon: lisztet bele, és utána belesöpörni a kukába, de ez meg ugye megy minden felé.
Te melyiket preferálod és miért?
2021. jan. 24. 14:48
12/16 anonim válasza:
Az kriminális, hogy az a körbevágás rajta van a hátulján. Nyújtáshoz egyértelműen az ütköző az asztal szélére támaszkodik. Zöldséget, húst nem kellene semelyik oldalán se a fának.
13/16 anonim válasza:
A linkeltet vágódeszkának árulják, nem nyújtódeszkának.
14/16 anonim válasza:
Hátulján....????? Az a teteje! :)
Amúgy egyértelműen a sütési kellékek között lehet kapni, és az IKEA-s (ünnepek környéki) bemutatókon is mindig ezen nyújtják pl. a mézeskalács tésztát.
15/16 anonim válasza:
Ha nyújtódeszka akkor a hátulja a sima, ha húsvágódeszka akkor a teteje van körbeárkozva. :)
16/16 anonim válasza:
Negyed ekkora deszka is túl nagy a húshoz.... Otthon nem használ az ember ipari mennyiséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!