Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mikor tegyem át a bőrös...

Mikor tegyem át a bőrös sertés császárt a fagyasztóból a hűtőbe, ha kedd délután sütném?

Figyelt kérdés
2023. febr. 4. 09:45
 1/9 anonim ***** válasza:
8%

Kedd, reggel, délelőtt.

Lefagyasztott húsokat a felhasználás előtt néhány órával veszünk ki a fagyóból, nem napokkal előtte.

2023. febr. 4. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Előző nap.
2023. febr. 4. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ, mekkora darab, a cél, hogy sütés elött kiolvadjon. Ha nagyobb darab, több idö, mire felolvad.
2023. febr. 4. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Én hétfő reggel tenném át. A nagyobb húsok nem olvadnak ki megfelelően egy nap alatt a hűtőben.
2023. febr. 4. 10:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Mivel császárról írsz, annak a fele szalonna és a zsír hamarabb enged ki mint a tömör hús.

Én hétfőn este tenném át a hűtőbe, az kedd délutánra pont olyan állapotban lesz, hogy sütheted.

De ha konyhakészen tetted el, mondjuk beirdalva a bőre, akkor akár fagyosan is elkezdheted a sütést!

2023. febr. 4. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
13%

Pár agytröszt "konyhatündér" lepontozta az 5-öst, holott igaza van.

https://www.youtube.com/watch?v=YQe3FE5J2aE

2023. febr. 4. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2023. febr. 4. 11:25
 8/9 anonim ***** válasza:
81%
Én vasárnap venném ki, és hétfőn fűszerezném, hogy álljon egy éjszakát a fűszerekben.
2023. febr. 4. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim válasza:
34%

Általánosan a húsokat a fagyasztóból a hűtőbe kell áthelyezni az érlelődés és a hűtés folyamatos folyamatának biztosítása érdekében. Egy bőrös sertés császár áthelyezése a fagyasztóból a hűtőbe több órát vesz igénybe, ezért érdemes előrelátóan elvégezni az áthelyezést.


Általánosan ajánlott, hogy a húst a fagyasztóból a hűtőbe legalább 24 órával az elkészítés előtt helyezze át, és az étkezés előtt legalább 1-2 órával vegye ki a hűtőből. Ha kedden délután szeretné elkészíteni a bőrös sertés császárt, akkor érdemes vasárnap délután vagy este áthelyezni a húst a fagyasztóból a hűtőbe, így biztosan elegendő időt ad a hús érlelődésére és hűtésére, mielőtt elkészítené.

2023. ápr. 11. 23:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!