Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A téli hónapokban sertésvágáss...

A téli hónapokban sertésvágással szalámi készítéssel foglalkozom. a levágott sertés májával nem igazán tudok mit kezdeni. mit javasoltok?

Figyelt kérdés
sertés máj.

2023. jún. 6. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Májas hurka nem opció?
2023. jún. 6. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Majkrém
2023. jún. 6. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugdíjasok megveszik.Csak terjeszd esetleg szülőkön barátokon keresztül.
2023. jún. 6. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
100%
A házi füstölt májas nagyon finom, szerintem sokan vennék meg tőled májas készítése céljából.
2023. jún. 6. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 qkker1 ***** válasza:
100%
Májashurka, májkrém, vagy ahogy fentebb is írták, csak simán hirdesd meg, hogy van eladó máj.
2023. jún. 6. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
a májas hurka nem opció, mert nagyon kevés máj kell bele. inkább hús, egy kevés hasa szalona, nagyon kevés bőr, fejhús.
2023. jún. 6. 19:35

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!