Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Paprikás krumplihoz a recept...

Paprikás krumplihoz a recept hagyma pirítás átírja. Nem elég az hogy ha csak megdinsztelem?

Figyelt kérdés
nov. 10. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Nem lesz finom ha csak dinszteled, de természetesen csinálhatod úgy is.
nov. 10. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Lehet, hogy ízletesebb, ha kissé megpirítod, próbáld ki, hogy ízlik jobban.
nov. 10. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
En pl piritva utalom, szoval en csak dinsztelem.
nov. 10. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
nov. 11. 03:27
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Üvegesre dinsztelés (amikor már nem nyers, kezd puhulni, szép fényes, "üveges" a felszíne, épp csak kezd színt kapni) az alapja kb. minden ilyen magyaros, pirospaprikával folytatódó receptnek, nem kell megpirítani (pirított hagyma a sárgaborsófőzelék tetejére megy). Nadehát igazából mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. :D
nov. 12. 00:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!!
nov. 14. 10:28
 7/7 anonim ***** válasza:
49%
Sőt: nagyon leegyszerűsítve még hagymakrémmel is ugyanaz lesz az íze.
nov. 20. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!