Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy taroljam, tartositsam a...

Hogy taroljam, tartositsam a megmaradt tejszint?

Figyelt kérdés
Gyakran sutok tortat, altalaban megmarad egy adag tejszin,amit ki szoktam dobni. Ket, harom hetente sutok ujabb tortat, lehetne addig valahogy megtartani a maradek tejszint?

jan. 24. 23:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Fagyasztóban. De mekkora adag tejszíneket veszel te, hogy abból megmarad? Nem 2 decist?
jan. 24. 23:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tedd bele a másnapi rántottába, tedd hozza valamelyik foetelhez aminek nem árt pl csirkepaprikas, rakott karfiol stb

A fagyo is jo bar neha kicsapodik nekem

jan. 25. 04:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
El is lehet főzni nem fontos süteménybe.Fagyasztva ikrás lesz.
jan. 25. 08:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Használd el máshoz. Kakaóhoz is jó. Vagy vegyél kisebb kiszerelést.
jan. 25. 08:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Forró csokihoz (nem porból, igazi csokiból) is felhasználhatod, esetleg egy gyors pohárkrémhez vagy krémleves sűrítésére ha nem cukrozott.
jan. 25. 09:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!